Fàbrica

Instal·lacions

Instal·lacions

Disposem de 1750 m2 de superfície industrial.

Gestplast inverteix en l’automatització contínua dels processos per fer-los cada vegada més integrals i assegurar la qualitat, reduir costos, minimitzar el temps de producció i millorar el servei als nostres clients.

Maquinària

A Gestplast treballem amb 18 màquines modernes en constant renovació que van des de 50 Tn a 850 Tn. Entre elles, disposem de cinc màquines de biinjecció amb plat rotatiu que fan possible la fabricació de productes de dos materials en una sola injecció.

Les nostres màquines d’última generació es complementen amb els processos automatitzats per robots de sis eixos i altres sistemes perifèrics que ens permeten mantenir un procés de producció continu, eficient i 100% controlat.

Sala neta sector alimentari

Hem invertit en una sala neta per tal de col·laborar amb projectes de la indústria alimentària que requereixen un treball en condicions especials.

Amb la formació i equipament adequat del nostre personal, injectem qualsevol producte d’embalatge que haurà d’estar en contacte amb aliments.

A Gestplast utilitzem una gran varietat de plàstics tècnics per adequar-nos a les exigències del mercat i satisfer les necessitats dels nostres clients.

Són materials amb diferents propietats: ignífugs, per a ús alimentari, ecològics, biodegradables… Els plàstics amb els quals treballem més habitualment són:

PPO-PPE, PC, ABS, SAN, PA i POM, tots disponibles amb diferents càrregues i V-0. · PBT, PC+ABS, PK, TPE, PPS i PVC. · PP, també disponible amb càrregues de FV i TD+V-0. 6

En el primer pas del procés productiu disposem de deshumidificadors, humidificació accelerada per les poliamides així com un tot un procés d’estabilització de producte per temperatura.

A més, disposem d’un sistema d’última generació per a l’alimentació automàtica de material que ens permet un control eficaç del proveïment de les màquines i assegurar la qualitat del producte final.

El nostre departament de qualitat disposa d’un laboratori de metrologia amb equipament d’avantguarda per tal de fer un seguiment continu de la qualitat pels nostres clients.

Disposem d’un sistema de calibratge certificat, projector de perfils, colorímetre, brillòmetre i verificació de colors sota llum controlada (control per visió?).

Tenim incorporats en el procés de producció sistemes de control per visió, control d’estanqueïtat i sistemes Poka-Yoke a mida.
El nostre equip de qualitat participa en tot els processos de producció, des de l’inici dels projectes, per tal de donar les pautes necessàries, fer les proves de motlle segons els requisits del client i assegurar que el motlle funciona correctament per obtenir la qualitat desitjada.

Podeu descarregar el document de política de qualitat de l’empresa aquí

Català  | EspanyolAnglès

Taller de motlles

A Gestplast gestionem el disseny i fabricació del motlle d’injecció segons els nostres estàndards productius, però també tenim un equip professional amb els mitjans necessaris per tal de fer els manteniments preventius i correctius necessaris, fer modificacions adaptatives i donar suport al departament de qualitat i a la nostra producció.