Empresa

Experiència i innovació en la injecció de plàstics industrials

Som una empresa líder en el sector de la injecció de plàstics industrials situada a Banyoles. Amb més de dues dècades d’experiència, ens especialitzem en la producció de peces de plàstic d’alta qualitat i solucions a mida per a una àmplia gamma d’indústries.

Compromesos amb la innovació i la qualitat, oferim als nostres clients un servei integral que abasta des del desenvolupament de producte fins a la seva fabricació amb un objectiu: la satisfacció dels nostres clients i consolidar-nos com a socis de confiança en el sector de la injecció de plàstics industrials.

Volem remarcar el nostre compromís amb la sostenibilitat ecològica basats en tres accions molt clares:

Renovem contínuament les nostres màquines d'injecció

per canviar el sistema hidràulic a elèctric. Amb això hem aconseguit reduir un 35% el nostre consum energètic.

Apliquem procediments interns i externs

tant amb proveïdors com clients, coordinant accions d’economia circular, estalvi d'emissions i ús de materials reciclats, reciclables i compostables.

Instal·lació de 228 mòduls de plaques solars de 380 Wp

amb una potència total de 86,64 kWp per obtenir energía per a la resta de la infraestructura

VISIÓ

Ser líders globals gràcies al nostre coneixement del desenvolupament de nous projectes, aportant les solucions més adequades mitjançant processos plàstics innovadors i amb el major valor afegit.

VALOR

Dinamisme, responsabilitat, innovació, viabilitat, emprenedoria, readaptabilitat i sostenibilitat són les màximes que ens defineixen i sobre les quals construïm la nostra empresa.

MISSIÓ

Dissenyar, fabricar i servir productes de plàstic amb un alt valor afegit que aportin solucions eficients i innovadores als nostres clients de tots els sectors i mercat. Tenim una gran experiència, el màxim coneixement, la millor tecnologia, treballar amb flexibilitat, qualitat i rapidesa en el servei, tot això en un entorn de progrés continu i amb el compromís de totes les persones.

La nostra estratègia de futur

Potenciar la investigació, el desenvolupament i la innovació.

Crear valor als nostres clients, i ser capaços d’anticipar-nos a les seves necessitats en matèria d’innovació, qualitat, servei i preu.

Gestionar el coneixement de nous mercats i sectors. Internacionalització i diversificació.

Potenciar la millora contínua per maximitzar la rendibilitat dels nostres actius.

Fomentar la relació i el suport amb els nostres proveïdors per a l’obtenció dels nostres objectius.

Optimitzar la comunicació i la relació amb els nostres clients.

Mantenir la responsabilitat social corporativa: contribució activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental del nostre entorn.

Incentivar la millora contínua dels nostres treballadors, atreure i retenir el talent.

Productes i Sectors.

Estem presents en tots els sectors i col·laborem amb tot tipus d’empreses en els seus projectes de productes industrials, domèstics, alimentaris, entre d’altres.

Finançament i Subvencions

ICA022/21/000118